ios-telephone
PlusPart tilbyder profilanalyser, der er unikke værktøjer til individuel udvikling, lederudvikling, teamudvikling, salgsudvikling og rekruttering.

Everything DiSC, DiSC Certificering og licensuddannelse i The Five Behaviors of Cohesive Team

Opnå nye og dybere indsigter via Everything DiSC og The Five Behaviors of Cohesive Team

Er du nysgerrig på DiSC, hvad enten det er en enkelt DiSC profil/analyse eller til et team? Ønsker du en DiSC Certificering eller The Five Behaviors Teamanalyse så kan vi hjælpe dig?

 

Vi har anvendt DiSC profiler og DiSC analyser i vores ledelse i mange år. Til stor glæde for os selv og vores medarbejdere. Vi har brug DiSC profilerne til lederudvikling, organisationsudvikling, i forandringsprocesser, til rekruttering og har altid haft stor glæde ud af det.

Står du og skal til at vælge, hvilken DiSC profil du ønsker at anvende? Mulighederne er mange og det kan være lidt uoverskueligt at vurdere, hvad de enkelte kan. Vi hjælper dig gerne. Kontakt os og lad os høre om dine overvejelser, så vil vi gøre alt for at hjælpe dig videre og give dig svar.

Bruger du allerede DiSC profiler, og ønsker at få et bedre overblik over de nye mange muligheder så står vi også til rådighed for dig. Ring endelig.

Har du kendskab til DiSC  profiler og gerne vil dygtiggøre dig og bruge det mere bevidst i din udvikling, så er en DiSC Certificering måske noget for dig? Vi kan varmt anbefale en DiSC Certificering. Det giver dig så meget glæde og et kæmpe udbytte i din udvikling af andre og i din ledelse generelt.

The Five Behaviors of a Cohesive Team™ er et unikt ledelsesværktøj. Det er en gennemprøvet metode, der kombinerer analyse, dialogredskaber og proces. ​Den giver et enestående udgangspunkt for enhver udviklingsproces.​ Vi kan uddanne din organisation, så I selv kan anvende analysen internt eller I kan bruge os til at facilitere processen.

 

Everything DISC er et enkelt og intuitivt organisationsværktøj, der er let at implementere.

 

Vi tilbyder DiSC Everything DiSC® Certificering

og en licensuddannelse i The Five Behaviors™

af kompetente undervisere med mange års praktisk erfaring.

 

Du får stærkere relationer og udøver bedre og mere motiverende ledelse. Sikrer et bedre samarbejde og skaber langt mere effektive forandringer og implementeringer.

Deltag på vores gratis inspirationsseminar og få indsigt i DiSC-profiler, DiSC analyser, DiSC Certificering og The Five Behaviors Team Licensuddannelse

Invester et par timer, få en smagsprøve på DiSC og de mange DiSC profiler der findes og find ud af om det er noget for jer, at bruge DiSC profiler og DiSC analyser fremtidig.

Du får konkrete værktøjer med hjem.

Lær mere om tilmelding her

Styrk relationerne, øg samarbejdet og bliv mere effektive med brug af Everything DiSC profiler og analyser eller The Five Behaviors of a Cohesive Team

Everything DiSC profilanalyser og teamanalyser er unikke værktøjer både ved individuel udvikling, lederudvikling, teamudvikling, salgsudvikling, organisationsudvikling, forandringer og rekruttering
Hos PlusPart har du 2 muligheder:

 • Køb profilerne hos os og vi hjælper dig trygt gennem en værdiskabende proces
 • Bliv DiSC Certificeret og få en direkte og billigere adgang til Everything DiSC-værktøjerne og The Five Behaviors of a Cohesive Team – med fuld support

Everything DiSC er et af verdens mest anvendte og anerkendte personprofilværktøjer og benyttes af ledere, konsulenter, HR-specialister verden over. Med god grund. DiSC er let at anvende og kan bruges i enhver branche – uanset organisationens størrelse.

Ved udviklingen handler det om at forstå sig selv, for at forstå andre, for at kunne tilpasse sin adfærd og derigennem styrke relationer, øge effektiviteten og skabe bedre resultaterne.

Bliv Everything DiSC Certificeret og

få en licensuddannelse i The Five Behaviors of a Cohesive Team

Dine muligheder for certificering i  Everything DiSC og få en licensuddannelse i The Five Behaviors of a Cohesive Team:

 

Everything DiSC Certificering:

 1. Uddannelsen foregår fysisk i Aalborg. I alt 3 dage på dansk. 2-3 timers online forberedelse. Se uddybende om indhold nedenfor.
 2. Online certificering. På engelsk. Tages over 5 uger med et ugentlig onlinemøde med de øvrige deltage på 1,5 time. Forvent 4-6 timers forberedelse hver uge. Pris 16.500 kr. + moms.
 3. Du får med begge certificeringerne adgang til de 5 profiler: Everything DiSC Workplace, Everything Management, Everything Work of Leaders, Everything Salg, Everything 363 graders for ledere.
 4. Er du allerede certificeret i et eller flere andre profilværktøjer, så laver vi en skræddersyet løsning til dig ift. certficering. Kontakt os og lad os drøfte dine behov.

The Five Bahaviors of a Cohesive Team

 1. Licensuddannelsen foregår fysisk i København eller Aarhus. I alt 2 dage på dansk. Pris 14.900 kr. + moms. Med i prisen er er et kit på dansk og en bog. Ring og hør nærmere om datoer og indhold på mobil 22 22 12 16.Lær mere om certificeringen her
 1. Online certificering. På engelsk. Tages over 5 uger med et ugentlig onlinemøde med de øvrige deltage på 1,5 time. Forvent 4-6 timers forberedelse hver uge. Pris 16.500 kr. + moms

Bliv Everything DiSC certificeret og få en direkte og billigere adgang til DiSC-værktøjer, DiSC profiler og DiSC analyser.

 

Everything DiSC certificeringen henvender sig til dig, der arbejder med organisationsudvikling, medarbejder- og lederudvikling, teams, salg, konflikthåndtering, forandringer og rekruttering.

Med Everything DiSC fås et enkelt, praktisk og valideret DiSC profiler og DiSC analyser til at understøtte alle ovennævnte aktiviteter.

Få dyb indsigt i DiSC profiler og DiSC analyser. Bliv tryg ved at arbejde med dem. Skab tempo i jeres interne processer. Sikre det optimale samarbejde. Bliv dygtig til at give feedback. Skab adfærd der overvinder udfordringer. Få øget personlig succes.

Vi har mange års erfaring med praktisk anvendelse af DiSC profiler og DiSC analyser i både ledelse, rekruttering, organisationsudvikling, salg, kommunkation og teamudvikling samt undervisning af andre.

 

DiSC-Certificeringens forløb, datoer og pris

 

En DiSC certificering er et forløb i 5 trin

Trin 1: Forberedelse

 • 14 dage før kursusstart
 • Individuel online forberedelse Varighed ca. 2-4 timer. Sprog: Engelsk
 • Udfyldelse af Everything DiSC® Workplace-profil
 • Læsning af den modtagne DiSC Workplace-profil

Trin 2: Undervisning – 2 kursusdage

 • Grundlæggende forståelse af Everything DiSC® modellen
 • Forstå og anvende DiSC sproget
 • Profilernes konstruktion og validering
 • Everything DiSC Workplace® rapportens indhold & supplerende rapporter
 • Brug af DiSC i din organisation

Trin 3: Eksamen – online

 • Individuel online eksamen tages inden for 72 timer efter de afholdte kursusdage
 • Sprog: Dansk eller engelsk

Trin 4: Egen adgang til EPIC, en online administrationsportal og materialer

 • Opsætning af online administrationsportal
 • Du får adgang til at anvende de mange forskellige profiler og værktøjer som certificeringen indeholder
 • Du får udleveret en USB-nøgle med masser af undervisningsmaterialer med bl.a. øvelser og PowerPoints, således du nemt og enkelt selv kan skræddersy dine egne forløb
 • Adgang til online learning platform
 • Everything DiSC manual

Trin 5:  Personlig tilbagemelding og uddybning af øvrige profiler – 1 dag

 • Gennemgang af profilerne: Ledelse, Work of Leaders, 363* for Leaders, salg, Produktive konflikter
 • Træning i den personlig tilbagemelding

Efter endt certificering får du 

 • Løbende sparring og support
 • 1- 2 årlige erfa-dage sammen med øvrige certificerede hos PlusPart

 

Datoer:

 • 22. og 23. september 2021 samt 12. oktober 2021. Har du brug for en certificering inden så ring, så gør vi alt for at få etableret et hold

Pris:

 • 20.000 kr. + moms (inkl. materiale og forplejning)

Download vores brochure. Se link længere nede

 

Tilmeld dig til Tina på [email protected] eller Torben på [email protected]

Ring til Tina på 22 22 12 16 eller til Torben på 22 22 12 14

Download brochure om DiSC Certificering

Download

“Vi har brugt PlusPart til DISC uddannelsen, og kan kun anbefale Tina Fredensborg, som er en velforberedt, inspirerende og professionel underviser. Hun er fuld af energi og tilrettelægger undervisningen med variation og efter kursisternes behov. Efter uddannelsen er hun altid til rådighed for sparring og hjælp, så vi vil afgjort bruge PlusPart igen”

– Premier Is, HR ansvarlig, Mona Jensen

“Super spændende og inspirerende uddannelsesforløb med undervisere der brænder igennem og er ekstremt engagerede. Stort udbytte i form af arbejdsredskaber der er med til at bane vejen for udvikling af organisationen. Værktøjerne er meget relevante, og giver de involverede parter mange AHA oplevelser, der er med til at skabe forståelse for styrker og begrænsninger hos hinanden. Giver virkelig lyst til at arbejde videre med at udvikle og styrke organisationen”

– Datamarked, HR manager, Mariann Kjærbo

“Mine forventinger inden kurset var at jeg fik en god grundforståelse for DiSC og selve teorien bag. Ydermere ønskede jeg konkrete redskaber, som kunne styrke min måde at give DiSC tilbagemeldninger på. Min forventninger blev i den grad indfriet. Den måde kurset er bygget op på gør, at man får en god gennemgang af DiSC. Både via oplæg, egne opgaver og dialog med andre deltagere. Man får udleveret en masse materiale, som man bruger under kurset og som er et godt støtteredskab efterfølgende. Kurset giver rum til spørgsmål og løs dialog, hvor underviserne er meget kompetente og giver gode eksempler fra dagligdagen, som man kan forholde sig til. Alt i alt et rigtig givende kursus, som kan bruges i flere henseender. Stor anbefaling herfra”

– Obton, HR koordinator, Louise Tjørnager Jakobsen

“Jeg har deltaget på PlusParts DiSC-certificeringskursus og fik gennem Tinas store erfaring og skarpe blik for medarbejderudvikling masser af brugbar viden med hjem oveni kursets forventede indhold. Der er ingen tvivl om, at når vi skal i gang med at anvende DiSC til opnåelse af endnu bedre resultater i vores organisation, vil PlusPart kunne være en yderst kompetent samarbejdspartner”

– Ambulance Syd, HR koordinator, Tanja Jeldal Due

Kort om de forskellige DiSC profiler PlusPart udbyder:

Workplace DiSC profil

Lær at forstå dig selv, for at forstå andres og skab gode relationer

DiSC Work of Leaders

Forstå din egen og lederteamets lederadfærd præferencer og effektivitet ift. at opnå følgeskab, gennemslagskraft og succes i relationen 1 til mange

DiSC lederprofilen

Kend din ledelsesstil og lær at tilpasse din ledelse til situationen og dine medarbejderes behov

DiSC Produktiv konfliktløsning

Forbedre din selvbevidsthed i forhold til konflikter på arbejdspladsen med fokus på, hvordan du kan arbejde med dine automatiske tanker og vende destruktive handlemønstre til konstruktiv handlemønstre , så du bliver mere produktiv og forbedre dine resultater og relationer med andre

DiSC sælgerprofil

Kend din salgsstil. Forstå dine styrker og udfordringer som sælger og lær at tilpasse din stil til dine kunders behov, købsmotiver og profil.

363 graders analyse for ledere

Skab lederudvikling gennem evaluering af lederpræstationer fra både egen leder, lederkollegaer og medarbejdere

TeamDiSC

Effektivt teamudviklingsværktøj til at optimere teamets samarbejde og relationer

”De 5 dysfunktioner i et team”

Skab fremragende teamsamarbejde og opnå det bedste fundament for fremragende resultater på både kort og lang sigt.

”Vi har arbejdet med mange forskellige værktøjer ift. at skabe godt teamsamarbejde, både som ledere og undervisere. Dette er det absolut bedste og mest dybdegående værktøj til at lykkes”

Personlig effektivitet

Få klarhed over din arbejdsstil og bryd dine uhensigtsmæssige vaner

Følelsesmæssig intelligens

Opnå dybere indsigt i egen emotionelle kompetencer, reaktioner under stress og håndtering af relationer til andre

People Test People

Sikre den optimale rekruttering. Skab målrettet personlig udvikling via profilanalyse med 12 karaktertræk og 36 egenskaber. Giver dyb indsigt og forståelse.

People Test Logik

Ansæt med tryghed. Få en nuanceret og grundig færdigheds- og intelligenstest med information om problemløsnings- og strategievne.

Lad os høre om dine behov, så skræddersyr vi en løsning der opfylder dine ønsker ift. DiSC profiler, DiSC analyser eller DiSC Certificering.

Kontakt os