ios-telephone
PlusPart støtter dig i din jobsøgning gennem et skræddersyet outplacementforløb

Outplacement, rekruttering og onboarding

Outplacement 

Vores erfaring er, at der ikke findes to situationer, som er ens. Derfor tilpasser vi rådgivningsforløbet individuelt, så du får mest muligt ud af din tid hos os.

Det er vigtigt, at du får formuleret den rette historie om dig selv, dine fremtidige ønsker og hvilken hjælp du har brug for at andre giver dig i denne fase. Det er måske svært at bede om hjælp i denne situation, men det er afgørende for din fremtid.

Det er hård arbejde at finde sit næste job, så derfor laver vi sammen en plan, der sikrer du bruger din tid og indsatser optimalt. Herudover sikre vi, at du har et stærkt CV, er godt forberedt til at tage initiativ i samtalerne så du efterlader dig det bedste indtryk hos din kommende arbejdsgiver.

Vi yder også akuthjælp til at du kan få forhandlet et Outplacement forløb ind i din fratrædelsesaftale. Er du i tvivl om udbyttet af et sådan forløb – så kontakt os for et uforpligtende møde.

Kontakt os →

Rekruttering

Kvalificer dine ansættelser bedre og spar tid og penge.

Ansæt den rette. Skab det bedste match mellem virksomhedens behov og kandidat. Få dybere indsigt i kandidaternes via profilanalyse med 12 karaktertræk og 33 egenskaber via People Test People personprofilanalyse

Ansæt med tryghed. Få en nuanceret og grundig færdigheds- og intelligenstest med information om problemløsnings- og strategievne via People Test Logik

Vi hjælper gerne. Lad os drøfte, hvad dine behov er ift. hvor meget hjælp, du har brug for i ansættelsesfasen.

Onboarding

Kvalificer din onboarding og sikre trivsel og performance på kortere tid

Mange undersøgelser viser at vi ofte fejlrekrutterer eller at medarbejderen siger op inden for det første år. Statistikken lyder:

  • Over 65% bliver skuffede
  • Over 25% af alle nyansatte forlader jobbet inden for det 1. år
  • Over 22% af alle førstegangs jobsøgere forlader jobbet inden for 18 måneder

Det skyldes måske, at vi ser en onboarding som et introduktionsforløb, hvor vores fokus oftest er på planlægning af den første uge eller de første 14 dage.

Når vi ansætter en ny medarbejder er det vigtigt, vi ser onboardingen som en reel forandringsproces for den ny medarbejder og at vi som virksomhed guider medarbejderen gennem denne forandring og kvalificerer dem til at udfylde deres nye job.

Det kan du sikre gennem en effektiv onboarding, der stiller skarp på, hvordan

  • medarbejderen bliver en del af virksomhedens fortælling hurtigt, faktisk fra 1. dag.
  • medarbejderen får virksomhedens DNA under huden
  • en meget konkret kompetence- og performanceplan for min. første 180 dage.

Mange ledere er ikke altid fuldt ud tilfredse med den nye medarbejders performance efter det første år. Vores påstand er det ofte skyldes manglende skarphed i onboardingen. Vi glemmer vigtigheden at at stille tydelige krav og forventninger op, både til kompetencer og performance, kulturforståelsen og samarbejdet og netværk.

Mange medarbejdere føler ikke forventninger er indfriet og siger derfor op. Det handler også om den rette onboarding.

Kontakt os for en dialog om jeres udfordringer og hør om de værktøjer vi anvender ift. at sikre den optimale og effektive onboarding og de positive erfaringer vi har med det.