ios-telephone
PlusPart støtter dig i din jobsøgning gennem et skræddersyet outplacementforløb

Outplacement og rekruttering

Outplacement og rekruttering

Vores erfaring er, at der ikke findes to situationer, som er ens. Derfor tilpasser vi rådgivningsforløbet individuelt, så du får mest muligt ud af din tid hos os.

Det er vigtigt, at du får formuleret den rette historie om dig selv, dine fremtidige ønsker og hvilken hjælp du har brug for at andre giver dig i denne fase. Det er måske svært at bede om hjælp i denne situation, men det er afgørende for din fremtid.

Det er hård arbejde at finde sit næste job, så derfor laver vi sammen en plan, der sikrer du bruger din tid og indsatser optimalt. Herudover sikre vi, at du har et stærkt CV, er godt forberedt til at tage initiativ i samtalerne så du efterlader dig det bedste indtryk hos din kommende arbejdsgiver.

 

Vi yder også akuthjælp til at du kan få forhandlet et Outplacement forløb ind i din fratrædelsesaftale. Er du i tvivl om udbyttet af et sådan forløb – så kontakt os for et uforpligtende møde.

Kontakt os →

Rekruttering

Kvalificer dine ansættelser bedre og spar tid og penge.

Ansæt den rette. Skab det bedste match mellem virksomhedens behov og kandidat. Få dybere indsigt i kandidaternes via profilanalyse med 12 karaktertræk og 36 egenskaber via People Test People personprofilanalyse

Ansæt med tryghed. Få en nuanceret og grundig færdigheds- og intelligenstest med information om problemløsnings- og strategievne via People Test Logik

Vi hjælper gerne. Lad os drøfte, hvad dine behov er ift. hvor meget hjælp, du har brug for i ansættelsesfasen.