ios-telephone

Cookie- og persondatapolitik

Persondata, indsamling og formål

Personoplysninger er informationer, som er ’personhenførbare’, fx en mailadresse eller dit navn. Når vi indsamler persondata i PlusPart sker det på forskellige måder og med forskellige formål:

  • Via rådgivning, sparring og udviklingsforløb, som vi gennemfører for kunder. Vi gemmer persondata for at kunne udføre opgaver for virksomheder og medarbejdere.
  • Via e-mails sendt til [email protected] eller [email protected] samt via telefonopkald til PlusPart. Vi gemmer persondata for at kunne besvare henvendelser og løse opgaver.
  • Via kontakformular på websitet. Vi gemmer data for at kunne vende tilbage til dig og tilbyde videre dialog.
  • Via tilmelding til seminarer. Vi gemmer dato for at kunne tilbyde dig andre seminarer og vende tilbage for videre dialog.
  • Ved brug af sociale medier, såsom facebook, linkedIn el.lign. I den forbindelse kan PlusPart bl.a. indsamle følgende personoplysninger.
  • Via Google Analytisc til tracking af vores websitebesøg. Vi gemmer data for at kunne optimere sitet.

Registrering og behandling af persondata
PlusPart registrerer almindelige data som dit for- og efternavn, virksomhed, telefonnummer, mailadresse mv. Registreringen sker som et led i driften af vores virksomhed om omfatter ikke særlige personoplysninger.

Vi opbevarer kun data så længe de tjener formål. Dvs. at vi kun opbevarer de nødvendige oplysninger som skal til, for at vi kan udføre vores opgaver og efterleve lovgivningen.

Jf. persondataloven har du ret til indsigt i de personoplysninger, vi har registreret om dig. Hvis du ønsker indsigt i oplysningerne, kan du sende en mail til [email protected] eller [email protected]. Du kan til enhver tid bede om at få rettet eller ajourført dine oplysninger. Du kan også bede om, at vi sletter samtlige personlige data, vi har om dig.

Opbevaring af data
Vi sletter data, når de ikke længere er nødvendige og vi opbevarer dem i det tidsrum, som er tilladt ifølge lovgivningen (tidsrummet afhænger af hvilke oplysninger der er tale om og formålet med opbevaring).

Sikkerhed
PlusParts har de nødvendige tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Videregivelse af oplysninger
Personoplysninger afgivet på vores website eller via direkte kontakt til os videregives kun til:

  • PlusParts medarbejdere
  • PlusParts samarbejdspartnere/certificerede partnere (kun når det er aftalt med kunden)
  • udvalgte og betroede underleverandører/tredjeparter, som udelukkende behandler data på vegne af PlusPart og som ikke må anvende data til egne formål.

PlusPartsanvender kun databehandlere, der har de nødvendige organisatoriske og tekniske foranstaltninger ift. at beskytte dine data.

COOKIES

På websiden anvendes cookies med det formål at optimere websiden og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer.

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

SÅDAN SLETTER ELLER BLOKERER DU FOR COOKIES

http://minecookies.org/cookiehandtering

FORMÅL MED COOKIES PÅ VORES WEBSITE

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer, konto- og betalingsindstillinger
  • Trafikmåling og statistik med henblik på optimering af indhold og design på websitet.
  • Generere webstatistik så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette.

TREDJEPARTER MED ADGANG TIL AT SÆTTE COOKIES

Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter:

  • Google Analytics (trafikmåling)
    Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout