ios-telephone

Bisidderhjælpen

Blæksprutten

Blokhus Golfcenter

Datamarked

DESMI

DIC Group ApS

Frede D Nielsen A/S Tømrer- og snedkerfirma

Holstebro Minfodercentral a.m.b.a

Krifa

Martec

netIP

Nordjyllands Trafikselskab

Obton/Koncenton

Obton/Koncenton har brugt Pluspart som sparringspartner gennem det sidste 1,5 år. Vi har samarbejdet med Pluspart på mange opgaver bla. udvikling af vores HR-miljø, DISC profilering og samarbejde, personlig udvikling og sparring m.m. Samarbejdet har været meget udbytterigt og givet os de værktøjer, der er nødvendige, for at vi selv kan arbejde videre med vores nye viden. Tina fra Pluspart er velforberedt, analyserende, og der er altid en stor samarbejdslyst og vilje. Overordnet har samarbejdet har været særdeles konstruktivt og udviklende for vores virksomheder.

– Pernille Baltzersen, HR- og administrationschef 

Octokom

Premier Is

SafeEx

Sandrew Metronome

Saphe

Danbolig

I efteråret tog jeg en uforpligtende snak med PlusPart. Efter et kort møde var jeg ikke i tvivl om at PlusPart var de helt rette samarbejdspartnere. I modsætning til de rådgivningsvirksomheder vi tidligere har været i dialog med, havde PlusPart ikke kun dybdegående kendskab til de relevante teorier, såsom analyseværktøjer, kompetenceudvikling mv., men også mange års erfaring fra lederstillinger. Jeg kunne derfor hurtigt mærke, at PlusPart ikke kun kendte alle teorierne, men også mærke at de selv havde benyttet dem i praksis.

Allerede efter første halvår, hvor jeg selv og mine medarbejdere har arbejdet med PlusPart, er resultaterne tydelige. Vores samarbejde med PlusPart har gjort, at vi som team i dag arbejder langt mere effektivt og i dag udnytter hinandens styrker langt bedre end nogensinde. De målbare resultater er ligeledes blevet forbedret markant, på trods af vi i samme periode har oplevet øget konkurrence.

Jeg kan give PlusPart de varmeste anbefalinger med på vejen.

– Klaus Kristjansen, indehaver, danbolig Kristjansen & Partnere

Det nye sort A/S

Vores samarbejde med Tina og Torben begyndte i forbindelse med en større omstrukturering i Det nye sort, hvor vi havde behov for sparring og rådgivning.

De har begge vist sig som ekstremt fleksible og ihærdige mennesker, der uden tvivl ligger både krop og sjæl i deres arbejde og kunder. De har på den måde bevidst, at de fungerer godt i en branche hvor tingene går stærkt, og hvor der til tider er behov for hurtige beslutninger og fleksibel planlægning.

Vi har som iværksættervirksomhed brug for rådgivere, der ikke blot stryger os med hårene men som tør stille de svære spørgsmål og kræver indblik i alle dele af virksomheden for at kunne give den bedste rådgivning.

Vi har efterfølgende valgt at benytte PlusPart som en del af vores Advisory Board, da vi mener, at de fortsat er de rette sparringspartnere ift. ledelse, forretningsudvikling og optimering af vores interne processer.

– Nichlas Tougaard, kreativ direktør og partner

Nopa Nordic A/S

For nogen tid siden så jeg et stort behov for at få udviklet Nopa Nordics ledergruppe til et stærkt ”High Performance Team”.

Jeg valgte ret hurtigt, at involvere Tina i projektet, og det har været en inspirerende oplevelse, at se tanker blive til handling.

Vi har i processen arbejdet med såvel hele lederteamet, en mindre del af lederteamet, som individuel coaching.

Vi har arbejdet med DiSC – både på team- og individ niveau. Herudover har vi gennem hele forløbet brugt tid på at sikre forståelsen for, hvad der skal til for at kunne blive et High Performance Team og finde vores egen motivation til at ville det. Vi har arbejdet med at styrke tilliden lederne imellem, få alle til at sige deres mening og lytte konstruktivt til hinanden for at sikre ægte commitment. Herudover har Tina rykket os på forståelsen af ansvarlighed – at det handler om vi stiller krav til hinanden og udvikler hinanden i stedet for at gå gennem øverste leder. Tina har gjort en forskel for vores team og vores måde at tænke og handle på.

Tina er dygtig til hurtigt at skabe tillid hos hver enkelt. Hun er en god kommunikator og formidler. Hun er god til at give os feedback og siger også det, der kan gøre ondt at høre.

Hun er fuld af energi, autentisk og yderst engageret i at vi lykkes og evner at navigere i ”det der opstår i rummet”

– Henrik Karup Jørgensen

Valentin Brands

Valentin Brands har i forbindelse med et større konceptskifte brugt Tina fra PlusPart, med  yderste tilfredshed. De opgaver som Tina har håndteret omhandler Advisory Board, sparring m. ledelse, HR, afholdelse af personalemøder, tavlemøder m.m.

Opgaverne omkring de konceptuelle ændringer er løst på en yderst smertefri måde, hvilket ikke ville være tilfældet uden PlusPart.

– Lars Valentin

B6

Vi har efter et par workshops med PlusPart fået større fokus på at spille bedre sammen i vores teams i hele B6 Gruppen. Vores medarbejdere har via nogle enkle værktøjer, øvelser og dialog fået et bedre kendskab til hinanden, der gør, at vi i dagligdagen er blevet bedre til at kommunikere og mentalt fokusere på det, vi kan gøre noget ved.

– Brian Stenbro, adm. direktør B6 Gruppen

UCN

En samarbejdspartner anbefalede Pluspart til at drive den indholdsmæssige del af et to dages seminar i Økonomiafdelingen på UCN. Seminaret skulle handle om at udbygge vores evne til at arbejde sammen i teams. Tina fra PlusPart kom med et meget spændende og relevant forslag til det faglige indhold, der blandt andet inkluderede arbejde med DISC adfærdsprofiler. Dagene var tilretteligt med en god variation og afdelingen fik et stort udbytte med hjem. Tina styrede os gennem på særdeles professionel vis. Selv i situationer, hvor dialogen var vanskelig, hjalp hun os godt igennem.

Derfor besluttede vi os for at entrere med Tina endnu engang til at facilitere arbejdet med afdelingens arbejdspladsvurdering og trivselsmåling. Dette gjorde hun ligeledes på fortrinlig vis.

– Dan Andersen, Økonomichef, UCN

Blue Power Partners

I alt har vi haft fornøjelsen af Tina på fire workshops, som forløb over en periode på fem måneder. Da vi alle mødtes med Tina første gang, blev Tinas engagement, entusiasme og energi bekræftet. Det har været utrolig lærerigt for os alle og til tider meget udfordrende. Mange af os er blevet skubbet udenfor vores normale comfort zone, hvilket har været med til at styrke vores team. Vi kender i dag hinanden endnu bedre, har større tillid, respekt og tolerance overfor hinanden og vores forskelligheder. Det er Tinas fortjeneste.

Rejsen med Tina har været meget betydningsfuld for vores kultur i virksomheden, og hun har været med til at så frøene og givet os fantastiske redskaber,  der nu er blevet en integreret del af vores kultur og den måde vi interagerer og agerer på.

Jeg kan varmt anbefale Tina – hun er passioneret omkring sit arbejde, velforberedt, en fantastisk formidler/lytter og rigtig dygtig sparringspartner. Ingen tvivl om at jeg kontakter Tina igen, hvis vi får et behov.

– Tina Vejergang, HR manager & management assistant, Blue Power Partners

Ambercon

PlusPart har rådgivet Ambercon A/S  positivt og professionelt i forhold til den transformation virksomheden har undergået i forbindelse med en netop veloverstået turnaround. Jeg kan afgjort give mine varmeste anbefalinger.

– Torben Enggaard, CEO

Public Image

Plus Part er den bedste investering, vi nogensinde har lavet.

De har tjent sig selv hjem flere gange og hjulpet os til at få et dejligt plus på bundlinjen. Selvom de ikke nødvendigvis har et indgående kendskab til vores branche, eller måske netop derfor, formår Torben og Tina at stille de rette spørgsmål til vores drift og best practice samt at løfte os på et overordnet, strategisk plan.

– Jasper Dyg, strategisk kommunikatør og partner, Public Image

MatchMind

LandboNord

Djurslands Bank

Aalborg Lufthavn

Forstplant

Nordjysk Diesel-Elektro A/S

VELA

Holm & Halby

Malik Supply

In-Visible

Thisted Forsikring

Nykredit

SR Hydraulic

PwC

Bop Kontormøbler ApS

Eagle Vision

Jyske Bank

Hestbjerg Friland

SR Hydraulic

BOP Kontormøbler

SparNord

GODIK

Murelektronik

Sambyg

Holstebro Minkfodercentral

Flexdanmark

Probus Ejendomme & Investering

Svend Thomsens EFTF

HjulmandKaptain

Linde Terp

SOS Dansk Autohjælp Sjælland

Hou Malerforretning

Acadal

Dansk Pelsdyr Foder