DiSC certificering


Vil du dygtiggøre dig i DiSC, og bruge det mere bevidst i din dagligdag, så er en DiSC certificering en mulighed.
Vi kan varmt anbefale en DiSC Certificering. Det giver så meget glæde, og et kæmpe udbytte i din udvikling af andre og i din ledelse eller rådgivning generelt.

Bliv Everything DiSC-certificeret og få en direkte og billigere adgang til DiSC-værktøjer, DiSC-profiler og DiSC-analysator.


Alt DiSC certificering henvender sig til dig, der arbejder med organisationsudvikling, medarbejder- og lederudvikling, teams, salg, konflikthåndtering, forandringer og rekruttering.

Med Everything DiSC fås enkelt, praktisk og valideret DiSC-profil og DiSC-analyser til at understøtte alle ovennævnte aktiviteter.

Få dyb indsigt i DiSC profil og DiSC analyser. Bliv tryg ved at arbejde med dem. Skab tempo i jeres interne processer. Sikre det optimale samarbejde. Bliv dygtig til at give feedback. Skab adfærd der overvinder udfordringer. Få øget personlig succes.

Vi har mange års erfaring med praktisk anvendelse af DiSC-profiler og DiSC-analyser i både ledelse, rekruttering, organisationsudvikling, salg, kommunikation og teamudvikling samt undervisning af andre.

Dine muligheder ift. en Everything DiSC-certificering:


Fysisk uddannelse :

Uddannelsen foregår fysisk i Aalborg. I alt 3 dage på dansk. 2-3 timers online forberedelse. 

Datoer:

  • 17. og 18. juni 2024 samt 25. juni 2024.
  • Har du brug for en certificering inden så ring, så gør vi alt for at få etableret et hold

Investeringen er 20.000 kr. + moms og inkl. materialer og forplejning

Online certificering.

På engelsk. Tages over 5 uger med et ugentlig onlinemøde med de øvrige deltage på 1,5 time pr. gang. Forvent 4-6 timers forberedelse hver uge.

Investeringen er 16.500 kr. + moms.

Profiler du får adgang til med en certificering:

Du får med begge certificeringer adgang til de 5 profiler:

  • Everything DiSC Workplace
  • Everything DiSC Ledelse
  • Everything DiSC Work of Leaders
  • Everything DiSC Salg
  • Everything DiSC Konflikt 
Har du allerede en certificering i et andet profilværktøj?

Er du allerede certificeret i et eller flere andre profilværker, så laver vi en skræddersyet løsning til dig ift. certificering. Kontakt os og lad os drøfte dine behov

Download brochure på PlusParts DiSC certificering

Læs mere om indhold, sted og investeringen. Klik her

 

Vi er altid klar til at høre om dine ønsker. Give input til en afklaring. Ring endelig til os.

“Jeg har deltaget på PlusParts DiSC-certificeringskursus og fik gennem Tinas store erfaring og skarpe blik for medarbejderudvikling masser af brugbar viden med hjem oveni kursets forventede indhold. Der er ingen tvivl om, at når vi skal i gang med at anvende DiSC til opnåelse af endnu bedre resultater i vores organisation, vil PlusPart kunne være en yderst kompetent samarbejdspartner”
 
Tanja Jeldal Due, HR koordinator, Ambulance Syd
“Super spændende og inspirerende uddannelsesforløb med undervisere, der brænder igennem og er ekstremt engagerede. Stort udbytte i form af arbejdsredskaber, der er med til at bane vejen for udvikling af organisationen. Værktøjerne er meget relevante, og giver de involverede parter mange AHA oplevelser, der er med til at skabe forståelse for styrker og begrænsninger hos hinanden. Giver virkelig lyst til at arbejde videre med at udvikle og styrke organisationen ”
Mariann Kjærbo, HR-chef, Datamarked
“Vi har brugt PlusPart til DiSC uddannelse, og kan kun anbefale Tina Fredensborg, som er en velforberedt, inspirerende og professionel underviser. Hun er fuld af energi og tilrettelægger undervisningen med variation og efter kursisternes behov. Efter uddannelsen er hun altid til rådighed for sparring og hjælp, så vi vil afgjort bruge PlusPart igen ”
Mona Jensen, HR ansvarlig, Premier Is
“Mine forventinger inden kurset var at jeg fik en god grundforståelse for DiSC og selve teorien bag. Ydermere ønskede jeg konkrete redskaber, som kunne styrke min måde at give DiSC tilbagemeldninger på. Min forventninger blev i den grad indfriet. Den måde kurset er bygget op på gør, at man får en god gennemgang af DiSC. Både via oplæg, egne opgaver og dialog med andre deltagere. Man får udleveret en masse materiale, som man bruger under kurset og som er et godt støtteredskab efterfølgende. Kurset giver rum til spørgsmål og løs dialog, hvor underviserne er meget kompetente og giver gode eksempler fra dagligdagen, som man kan forholde sig til. Alt i alt et rigtig givende kursus, som kan bruges i flere henseender. Stor anbefaling herfra”
Louise Tjørnager Jokobsen, HR koordinator, Obton