Kom trygt videre til dit drømmejob

Få hjælp til at sikre den grundighed, der skal til for at det lykkes

Reaktioner er forskellige

En ny situation kan opleves vidt forskelligt.
Måske bliver den modtaget som en spændende udvikling, der åbner for personlig udvikling med nye kompetencer og nye perspektiver til følge. Men det kan også være, den bliver modtaget med skepsis og en uro for, hvad der nu skal ske.
Begge reaktionsmønstre er naturlige og er en del af den mentale proces der er indledt. En proces, der gerne skulle ende i en accept af den nye situation – og en formning mod det fremtidige drømmejob. 

 

Kom hurtigere og lettere gennem et jobskifte

I et outplacement forløb hos os guider vi dig gennem to processer.
I den ene proces følger du outplacement programmets opbygning trin for trin i arbejdet med at få dit drømmejob. Vi arbejder bl.a. med din personlige afklaring, din kompetenceprofil, et stærkt CV, succeshistorier, din egen historiefortælling og håndteringen på de sociale medier. Herudover sikrer vi, en indsatsplan, din forberedelse og gennemførelse af samtalerne, så du efterlader det bedste indtryk hos din kommende arbejdsgiver.  
I den anden proces er det situationen her og nu, som er i fokus. Den er præget af afskeden med jobbet og de mentale processer, det fører med dig. Det er af stor betydning for din rejse, hvordan det håndteres.

 

Få forhandlet et outplacement forløb ind i din fratrædelsesaftale

Vi yder akuthjælp til, at du kan få forhandlet et Outplacement forløb ind i din fratrædelsesaftale. Ring til os, og vi hjælper dig med, hvordan du skal håndtere forhandlingen. 

 

 

 

 

Kontakt os for en uforpligtende dialog. Lad os høre om din situation og tanker. Lad os drøfte, hvad vi kan hjælpe dig med for at skabe en tryg proces for dig, hvor du lykkes med at finde dit drømmejob.