Deltag på PlusParts lederuddannelse "Succesfuld ledelse"

Styrk din ledelse, øg motivationen og dit eget overskud. 

Investér tid i egen lederudvikling og få større succes

I sportens verden investerer alle tid og ressourcer i egen udvikling og træning. Målet er at blive excellent, overvinde udfordringer og mentalt at være i topform. Hvor kan din "form" udvikles?

 

Praktisk lederuddannelse der omsætter, det lærte til praksis 

Du får enkle og praktiske værktøjer. Vi omsætter dem undervejs gennem træning i egne cases, således at du lærer at mestre værktøjerne i din ledelse. 
Uddannelsen forløber på 5 moduler ca. 10 måneder fordelt med 2 x 2 dage og 3 x 1 dag. Mellem hvert modul anvendes det lærte i praksis. 

 

Tag lederuddannelsen "Succesfuld ledelse"

- Øg dit følgeskab, skab udvikling og højere motivation samt markant bedre resultater

Vi har mere end 20 års ledererfaring og har gennem de mange år oplevet, hvor svært det kan være at opnå følgeskab og få medarbejderne til at gøre det, vi aftaler med dem. Vi har på egen krop mærket, hvordan det er at stå foran teams og implementere nye strategier, nye produkter eller andet og følt, at de nødvendige forandringer ikke skete. Vi har afholdt kedelige møder uden den store involvering, og vi har talt alt for meget. Vi har begået masser af fejl. 
På lederuddannelsen "Succesfuld ledelse" sætter vi fokus på:
  • Kommunikation og samtaleteknik - gennem en bedre struktur og en styrket samtaleteknik, at sikre klare målsætninger og en stærk kultur med høj grad af passion, således at de ønskede forandringen lykkes
  • Uddelegering og prioritering - med øget fokus på uddelegering og rette prioriteringer sikres tid til både strategisk, taktisk og operationel ledelse
  • Vanskelige samtaler - gennem indblik i modstande og overbevisninger samt håndtering af vanskelige samtaler at gøre dig bekvem ved at tage samtalerne rettidig og med win-win for alle parter
  • Mødeledelse - at skabe inspirerende møder med høj grad af  involvering, der sikrer ønsket handling straks efter mødet 
  • Rekruttering og onboarding - at give værktøjer og inspiration til styrket rekruttering- og onboardingproces

 

Praktisk lederudvikling der virker 

Vi ønsker at give dig de bedste forudsætninger for at få succes og blive en endnu dygtigere leder. Derfor har vi sammensat en lederuddannelse med det bedste af det, vi har lært. Det vi har oplevet gav os succes, og det som vi tror på alle ledere har brug for i deres daglige ledelse for at opnå følgeskab, ansvarlighed og sikre at medarbejdernes passion og kompetencer er helt i top.
Hør, hvad nogle af de tidligere deltagere siger om deres oplevelse og udbytte.

 

 

Download brochure på PlusParts lederuddannelse "Succesfuld ledelse"

Læs mere om indhold, tid, sted og investeringen. Klik her

 

 

 

Datoer for næste hold:

  • Modul 1: Tirsdag 28. september og onsdag 29. september 2021
  • Modul 2: Onsdag 3. november og torsdag 4. november 2021
  • Modul 3: Onsdag 8. december 2021
  • Modul 4: Tirsdag 18. januar 2022
  • Modul 5: Torsdag 3. marts 2022

Udtalelser fra deltagere på PlusParts lederuddannelse

”Hvis du tør at sætte dig selv i spil med din ledelse, så er PlusParts lederuddannelsen vejen frem!
PlusPart har formået at skabe en uddannelse med masser af intensitet, dynamik og humor.

Jeg har fået fyldt rygsække med teori til at blive en endnu bedre leder – træning og den konstante feedback, har rykket min ledelse!
Jeg har fået byggestenene til at forme og udvikle min egen lederstil.
Jeg kan kun anbefale uddannelsen for den har rykket min ledelse til det bedre"
Rasmus Husbond, salgschef, Induflex
“Jeg har fået nogle resultater, som jeg aldrig havde troet var muligt. Jeg har flyttet medarbejdere på en måde jeg ikke havde forventet.
De kollegaer jeg er leder for, fortæller mig, at de aldrig før har fået så meget ud af deres MUS-samtale.
Alle værktøjerne virker og jeg kan bare plukke i den, når jeg skal bruge dem.
Jeg vil klart anbefale uddannelsen. Både til nye og erfarne ledere”
Allan Hauge Pedersen, projektchef, Ambercon
Med lederuddannelsen fra PlusPart står jeg markant stærkere som ny leder. Jeg har flere kommunikative hylder at vælge fra.
To store styrker i uddannelsen er det brede faglige katalog og den praktiske tilgang, som efterlader deltageren med en rigtig god forståelse.
Du bliver præsenteret for skarpe værktøjer, hvor du selv skal tage styringen og hvor den røde tråd i modulerne skaber gode rammer. Jeg vil helt klar anbefale uddannelsen til dem, som ønsker at blive en dygtigere leder”
 Thomas Harbo Madsen, salgschef, Thisted Forsikring
En sand værktøjskasse, med konkrete værktøjer til mange ledelsesmæssige formål, som bliver trænet på den mest involverende vis.
Derudover får du indblik i dig selv og dine personlige opmærksomhedspunkter som leder samt kompetent personlig sparring. Lederuddannelsen fra PlusPart får min klare anbefaling”
 Sanni Jørgensen, marketingchef, Vela – Vermund Larsen
”Et rigtig godt forløb, som har givet mig meget med i form af værktøjer og træning. Spreder det nu i dagligdagen. Vi er styret i gennem med en masse spændende ting på en god og levende måde. Så godt og effektivt”
Pernille Baltzersen, HR chef, Obton/Koncenton
"Med uddannelsen har jeg styrket min ledelse og særligt min kommunikation både én til én og én til mange. Især min spørgeteknik er blevet bedre og mere effektiv.
Generelt er værktøjerne, lette at gå hjem og bruge allerede dagen efter. Ved kursets afslutning var jeg kommet til et punkt, hvor jeg bedre kan formidle tydelige krav til både kollegaer og medarbejdere. Og dette på en meget motiverende måde, hvor jeg får alle personlighedstyperne med. Alt i alt en super god lederuddannelse"
 Klaus Kristjansen, indehaver, Danbolig
"Jeg har fået fyldt rigtig godt op i min ledelsesværktøjskasse. Vi er blevet guidet gennem i en masse cases og simulationer, som gør at teorierne afprøves. Mellem modulerne bruges de lærte teorier i praksis, hvilket sikrer en hurtig implementering i hverdagen.
Torben og Tina brænder for deres fag og guider dygtigt deltagerne gennem det ukendte forvand. One to one mellem modulerne med Tina og Torben giver indlæringen ekstra fart. Ud over at uddannelse har givet en masse viden om ledelse, så kan den store fokus på kommunikation bruges i alle aspekter i forretningslivet fx ift. at gennemføre succesfulde foredrag og afholde møder med kunder med det rigtige resultat. Jeg kan varmt anbefale PlusPart"
Klaus Eikhof, Sales Manager B2B, Vela - Vermund Larsen
"Forløbets varighed og tiden mellem modulerne gør det muligt at reflektere over det lærte. Jeg er blevet bedre til at håndtere konflikter. Har fået en effektiv spørgeteknik - også til vanskelige samtaler. Jeg er mere selvbevidst og ved hvad jeg gør og hvorfor.
Jeg anbefaler lederuddannelsen, da den er rigtig rigtig god, givtig og fordi den har skubbet mig i den rigtige retning"
Thais Kristensen, produktionschef, Ambercon

"Jeg har i perioden fra januar til december 2020 gennemført PlusParts lederuddannelse Succesfuld ledelse.

Kurset skiller sig ud fra andre kurser, jeg har deltaget i. Det lykkedes for Torben og Tina at skabe et meget trygt miljø, der gjorde, at alle hurtigt turde være åbne og ærlige og vise sårbarhed. Jeg oplevede, at alle var motiverede til at få det optimale udbytte af kurset, så alle var velforberedte til kursusdagene og viste et stort engagement alle dagene. Det har været sjovt og til tider ret grænseoverskridende at deltage.

Jeg er faktisk meget overrasket over, hvor meget det har flyttet mig at tage denne uddannelse. Jeg er blevet meget mere opmærksom på, i hvor høj grad ledelse er et håndværk og at god ledelse tager tid og kræver forberedelse.

Noget af det, som har været vigtig og godt for mig under forløbet har været, at vi har fået mange konkrete værktøjer, som jeg kan bruge i hverdagen.

En ting er selvfølgelig, at jeg selv synes, at jeg har flyttet mig meget inden for ledelse. Men det der virkelig betyder noget er, at mine kollegaer har fortalt mig, at de kan mærke en stor forandring i min ledelse over det sidste år."

Martin Staun, teknisk chef, Induflex

Kontakt os og lad os drøfte om lederuddannelsen matcher dine ønsker og behov